Painosalama Oy

ElectroCity, Tykistökatu 4 A, puhelin 02-2410 105, painosalama@painosalama.fi

Muistilista

Väitöskirjan valmistumiseen olisi hyvä varata riittävästi aikaa aineiston koostamista kirjapainossa, vedoksen tar­kas­tusta sekä paino- ja sidontatyötä varten. Aineiston voi toimittaa alkutöitä varten painoon jo ennen painoluvan myöntämistä jos aikataulu on kiireinen.

Varsinaisen kirjan ohella olisi hyvä toimittaa painoon myös sarja- ja ISBN-numerot, tiedot väitösajasta ja -paikasta, kansikuva sekä mahdollisten kutsu­korttien aineisto.

Åbo Akademin kirjoihin teemme tarvittaessa kansi­aset­telun.

Taitto-ohjeita -sivulta löydätte tietoja yleisesti käytetyistä asetteluista aineiston valmistelua varten. Saatte meiltä myös tavittaessa taitto­palvelun.

Painosmääristä

Åbo Akademin monografi julkaisuja painetaan 106 kappa­letta joista väittelijä saa 30 kirjaa, artikkelikirjoja paine­taan 66 kappaletta joista väittelijä saa 35 kirjaa. Lisäkap­paleet ovat edullisia joten pyydä tarjous!

Milloin valmista?

Teemme kirjat valmiiksi mahdollisimman nopeasti, aikaa kuitenkin kuluu aineiston painokuntoon saattamisessa, oikovedoksen tarkas­tuksessa, korjausten tekemisessä ja itse paino- ja sidontatyössä. Väitöskirjan verkkoversion on oltava valmis 15 päivää ennen väitös­tilaisuutta ja paine­tun kirjan 10 päivää ennen ellei riiputusajan lyhentämiseen ole haettu lupaa.