Painosalama Oy

ElectroCity, Tykistökatu 4 A, puhelin 02-2410 105, painosalama@painosalama.fi

Teemme kuvakalenterit omista kuvistasi nopeasti ja edullisesti. Kalenterissa on kansisivu ja 12 kuukausisivua. Jos haluat käyttä valmista kalenteripohjaa, Suomen nimi- ja liputuspäivät sisältyvät hintaan. Kalenteri on kierresidottu yläreunasta jossa on henkari ripustusta varten.

Tiedosto?

Aineiston voit toimittaa PDF-, PowerPoint-, Illustrator-, InDesign tai kuva­tiedostona painoon sähköpostilla tai muistitikulla, käytös­sämme on myös pilvipalvelu suuria tiedostoja varten joten ellei sähköposti suostu tiedoston koon vuoksi lähettämään aineistoa, pyydä tunnukset itsellesi. Jos toimitat pelkät kuvat, ilmoita myös kanteen tulevat tekstit.

Materiaalit?

Materiaaliksi voit valita mattapintaisen 200 g/m² MultiArt silk paperin tai kiiltävä­pintaisen 170 g/m² MultiartGloss paperin, valikoimassamme on myös muita paperilaatuja joiden valinta olisi hyvä tehdä painossamme.

Värit?

Voit valita kalenterin värityksen mieleiseksesi, voit lähettää meille tarkat väriarvot tai vaikkapa mallikuvan toivomastasi väristä. Lähetämme värimallin sähköpostitse sinulle tarkastettavaksi.

Tilaus?

Helpoin tapa tehdä tilaus on lähettää aineisto sähköpostilla. Muistathan mainita valitsemasi materiaali sekä kappale­mää­rän. Suurempia määriä varten voit tehdä tarjous­pyynnön tarjouspyyntö sivulta.

 

Hinnat:

A3 alkaen 20 €/kpl 1-10 kpl

A4 alkaen 15 €/kpl 1-10 kpl

 


Suurempiin määrin pyydä tarjous tästä.

 

 

 

Hinnat sisältävät
arvonlisäveron 24%